Adatkezelési tájékoztató

A Drhitel.hu azonosításra alkalmas adato(ka)t gyűjt a honlap látogatóiról.

A birtokunkba került adatokat jellemzően az érdeklődőkkel való kapcsolattartásra, a kért referenciaanyagok kiküldésére, hirdetési és marketingcélokra, valamint a honlap használatával kapcsolatos statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel.

Az általunk kért azonosításra alkalmas adatok között szerepel a minket megkereső személyek elérhetősége (például név, e-mail cím és telefonszám, lakóhely irányítószáma). További adatok gyűjtésére is sor kerülhet, amennyiben azokat a látogató az elektronikus regisztrálási űrlapon megadja.

A honlapunkon megadott e-mail címeken keresztül és a kapcsolati űrlap segítségével is felveheti velünk a kapcsolatot. Az így küldött üzenetek tartalmazzák a küldő felhasználói nevét, e-mail címét, valamint minden olyan információt, amelyet velünk az üzenet szövegében meg kíván osztani.

Az így összegyűjtött információkat harmadik félnek átadhatjuk, az átadott információt harmadik felek kapcsolatfelvételre illetve marketing célokra felhasználhatják. A Drhitel.hu honlapján keresztül adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Drhitel.hu harmadik felek részére továbbíthassa.

A jelen webhely használatával Ön kifejezett hozzájárulását adja a Drhitel.hu számára az Ön személyazonosságára, illetve a webhely használatára vonatkozó adatok fenti célokra történő összegyűjtéséhez, felhasználásához és közreadásához.

Mindemellett adatainak a Drhitel.hu weboldalán történő megadásával Ön kifejezett hozzájárulását adja a weboldalon összegyűjtött adatok határokon átnyúló továbbításához a fent vázolt célok megvalósítása érdekében.