Személyi kölcsön

Legfőbb előnye: szabadon felhasználható!

A személyi kölcsön általában szabad felhasználású, azaz a bank nem szól bele abba, hogy mire költöd az így kapott pénzt. Vehetsz belőle autót, számítógépet vagy akár elutazhatsz belőle egy földkörüli útra. Nagyobb családi események, esküvő, születésnapi buli lebonyolítására is felhasználható. Szóval határt csak a Te fantáziád szab!
Vannak olyan speciális személyi kölcsönök is, amelyeknek célja előre meghatározott lehet: pl. adósságrendezés (korábbi adósságok kifizetése, lecserélése), vagy lakásfelújítás stb.

Nem kell hozzá ingatlanfedezet!

A legféltettebb kincsünk általában a lakásunk, házunk, az otthonunk, hiszen ez adja a biztonságunkat, stabilitásunkat. A személyi kölcsön esetén a bankok nem kérnek ingatlanfedezetet, azaz a bank nem akar jelzálogot tenni az ingatlanodra. És a legtöbb esetben kezesre sincsen szükség a személyi kölcsön felvételéhez.

Mit vizsgál a bank személyi kölcsön folyósításakor?

A bankok egy dolgot szeretnének mindössze: megbizonyosodni arról, hogy a személyi kölcsön havi törlesztőrészleteit fizetni tudod majd. Mi erre nekik a garancia? Nem más, mint a havi jövedelmed. Az a pénz, amit havi rendszerességgel, igazoltan megkapsz, a kereseted, a nettó havi fizetésed. Ha alkalmazottként dolgozol valahol, akkor a munkavégzésért kapott nettó fizetésedet fogják megvizsgálni. Minél több az igazolt fizetésed, annál nagyobb hitelösszeget kaphatsz. És amit sokan nem tudnak: minél több a fizetésed, annál kedvezőbb a hitel kamata és kisebb a törlesztőrészlete. Miért? Mert a bank így biztosabb lehet abban, hogy pontosan tudsz törleszteni majd és ezt kamatkedvezménnyel honorálja.

Ha vállalkozóként dolgozol, akkor is kaphatsz személyi kölcsönt, ebben az esetben a bankok a vállalkozásodból származó rendszeres jövedelmedet fogják vizsgálni. Hogy milyen dokumentumokra lesz szükség, abban kollégáink segítenek Neked.

Gyorsan megkaphatod, főleg, ha mi intézzük Neked!

Megjelent egy új un. minősített fogyasztóbarát személyi hitel is, amelyekről bővebb tájékoztatást kollégáink a regisztráció után adnak Neked. A személyi kölcsön igénylése minden banknál más és más. A kamatok, és a törlesztőrészletek is különbözőek.

A Dr. Hitel azért jött létre, hogy Neked ne kelljen az összes bankot felkeresned és beleőrülnöd a sok számításba, papírmunkába. Keress minket és mi megtaláljuk Neked a legkedvezőbb személyi kölcsönt.

Személyi kölcsönön gondolkozol?

ÉPP JÓ HELYEN JÁRSZ, regisztrálj, és máris jön a segítség, méghozzá teljesen ingyenesen! A nagy érdeklődés miatt, kérjük, hogy akkor regisztrálj, ha a fenti feltételeknek megfelelsz, köszönjük.

Regisztráció, szakértői segítség kérése

Ezekben az időszakokban vagy elérhető telefonon

Ezen űrlap elküldésével elfogadod Adatkezelési Tájékoztatónkat